स्प्रिंग कमरिया - Spring Kamariya Lyrics – Akhil Tiwari & Shilpi Raj

स्प्रिंग कमरिया - Spring Kamariya Lyrics – Akhil Tiwari & Shilpi Raj

 

 

स्प्रिंग कमरिया - Spring Kamariya Lyrics – Akhil Tiwari & Shilpi Raj
Spring Kamariya - Akhil Tiwari & Shilpi Raj

 

Song Details:

Song - Spring Kamariya

Album - स्प्रिंग कमरिया

Feat – Neha Singh & Divya Prakash Yadav

Singer - Akhil Tiwari & Shilpi Raj

Lyrics – Akhil Tiwari

Music Director – Vicky Vox

Director – Rishabh Singh

Video – Pure Production

DOP – Sunil Yadav & Govind Yadav

Editor – Vivek VFX

Choreographer – Ritik Sinha Ara

Company / Label – Sumoyaa Bhojpuri

Producer – Sushil Mohan Yadav

Manager – Khushboo Gupta

Project Head – Rishabh Singh

Production – Ajay Yadav

Digital Partner – Global Music Junction

 

 

Spring Kamariya Lyrics in Hindi – Pyaari Lyrics

 

जब लचकाई पतली कमरिया जिला हिलेला

नमरी दुनमरी काह हमके डॉलर मिलेला

जब लचकाई पतली कमरिया जिला हिलेला

नमरी दुनमरी काह हमके डॉलर मिलेला

गिर जाला लोगवा चली जब डगरिया में

दादा डगरिया में, दादा डगरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

 

अलग बा हामार कहानी

कहे लोग हुस्न के रानी

बुढ़वन के जवनिया भी फुट जाए

अइसन नाच चउकीया भी टुट जाए

हम बिजुली गिराइले बजरिया में

हो बजरिया में, हो बजरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

 

राजा अँखिया के वार से

घायल देनी हम प्यार से

असही तू माहौल गरमईले रह

पीके अखिल के मौसम बनईले रह

काहे भरतार आई के कजरिया में

हो कजरिया में, कजरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

 

 

Spring Kamariya Lyrics in English – Pyaari Lyrics

 

Jab lachkai patali kamariya jila hilela

Namari dunamari kah hamke dollar milela

Jab lachkai patali kamariya jila hilela

Namari dunamari kah hamke dollar milela

Gir jata logwa chali jab dagariya me

Dada dagariya me, dada dagariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

 

Alag ba hamar kahani

Kahe log husn ke rani

Budhawan ke jawaniya bhi fut jaye

Aisan naach chaukiya bhi tut jaye

Ham bijuli giyaile bajariya me

Ha ho bajariya me, ha ho bajariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

 

Ae raja ankhiya ke war se

Ghayal ka deni ham pyar se

Asahi tu mahaul garmaile raha

Pike Akhil ke Mausam banaile raha

Kahe bharataara aayi ke kajariya me

Ae ho kajariya me, ha ha kajariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

Spring lagal ba, ka kamariya me

 


आप इसे भी देख सकते हैं

Copy Right - Sumoyaa Bhojpuri



For more Bhojpuri Song Lyrics:-



स्प्रिंग कमरिया - Spring Kamariya Lyrics हैं। यह गीत लोगों को बहुत पसंद आ रहा हैं। यह Bhojpuri Love Song हैं। इस गीत के गायक (Singer) Akhil Tiwari & Shilpi Raj हैं। इसमें Neha Singh & Divya Prakash Yadav हैं। इस Website पर भोजपुरी (Bhojpuri) और हिन्दी (Hindi) भाषा के गीतों को प्रकाशि किया जाता हैं। ऐसे ही गीतों को देखने के लिए इस Website "Pyaari Lyrics" को Like, Share व Subscribe करें। धन्यवाद !


Pyaari Lyrics

आप सभी लोगों का इस "Pyaari Lyrics" website हार्दिक स्वागत है। इस website पर हिन्दी और भोजपुरी गीतों के Lyrics हिन्दी भाषा में प्रकाशित किये जाते है, जो आप सभी पाठकों को गीतों को समझने में सहायता करेगा । जो पाठक गायक बनना चाहते है उन्हें भी यह website सहायता करेगा । धन्यवाद! This website "Pyaari Lyrics" welcomes you all. On this website, the lyrics of Hindi and Bhojpuri Songs in Hindi Languages, are published, which will help all readers to understand songs of Hindi and Bhojpuri Languages. This website will also help those people who want to become a singer. Thank you !

एक टिप्पणी भेजें

और नया पुराने